Indumentària

La Filà de Granaders des de l'any 1860, ha utilitzat diferents uniformes. De l'uniforme que va ser utilitzat pels Biscaïns, anterior a aquesta data, no ens ha arribat cap referència

Quan passen a denominar-se Granaders de la Reina, s'utilitza l'uniforme de gal·la de l'exèrcit espanyol: guerrera roja, pantaló blanc amb una tira roja, polaines blanques i "ros".

Quan l'exèrcit espanyol, canviava l'uniforme, la Filà de Granaders també ho feia. És per aquest motiu que l'any 1921, es decideix canviar-lo definitivament, i s'adopta l'actual: guerrera verda amb punys rojos i galó platejat, i una imatge de Sant Blai en el costat esquerre; pantaló verd amb galó platejat, polaines, i actualment botes, barret amb una ploma roja i blanca, capa blava amb coll roig i voltes blanques.

L'any 1993 s'aprova la confecció d'una gel·laba, per a utilitzar-se en l'acte de disparar el dia de Moros i Cristians. El seu encertat disseny resulta molt adequat per a utilitzar-ho com a vestit especial el dia de l'Entrada.