noticies
Un adéu
divendres, 8 de juny de 2018 14:42

ENS HA DEIXAT JOSE VAÑÓ ALBERT

El dia 2 de juny, dissabte, cap a migdia ens arribà la notícia: havia faltat José Vañó Albert, “Alegria” o “Alegre” o “el tio Alegre”, per als més joves. Sabíem que estava mal però sempre es té l’esperança que es puga superar el mal moment. Però aquesta vegada no ha estat possible. Estàvem pensant quin tipus de reconeixement anàvem a fer-li, perquè aquest any, per festes, arribaria als 75 anys en actiu. No ha estat possible, però si que ha exercit fins que les forces li ho han permés, de fester en actiu. Demostrant sobradament el per què de “Alegria”. Fins les últimes aparicions pel maset, feia rotgle per escoltar els seus acudits, històries i cançons. Ens ha deixat qui durant molt de temps ha tingut el n 1 a la llista de la filà. Amb ell es tanca la generació de les persones que es van apuntar a la filà a primeries dels 40, en uns moments ben difícils han fet el trànsit amb la filà des d’aquells moments, amb molts pocs festers, fins al moments actuals , amb recursos, instal·lacions i nombre de festers que tenen poc a veure amb els moments amb què ell es va apuntar a la filà. En tot moment ha estat disposat a fer el que fora per la filà i així se’l pot veure a les obres del maset, fent paelles, a les reunions i... als sopars , com no. Deixa un buit, però, sobre tot , una empremta a la nostra filà. La nostra gratitud

Descanse en pau.

alt

 

 

 
SIXTO BELDA, 50 ANYS DE FESTER EN 2017
dimecres, 27 de setembre de 2017 22:51

                                                       alt

SIXTO BELDA SOLER

El seu inici en la festa va ser a la Filà de Mosqueters l'any 1963, on va pertànyer durant 7 anys, seguint els passos del seu germà major.

Uns anys després, en 1974, decideix apuntar-se granader, filà en la que tenia tant vincles familiars, ja que la seua dona pertany a una família arrelada a aquesta filà, com vincles afectius, atés que els seus amics són membres de la filà.

Des de 1996 fins hui col·labora i viu la festa junt amb altres membres duent a terme les paelles de la Publicació, l' Eixabegó i el Mig Any. En 2005 va tindre l'honor de traure la Relíquia de Sant Blai a la processó, moment d’alegria que va compartir envoltat per tota la seua família.

Ara bé, si hi ha alguna cosa que per a ell és important en el món de la festa, és traure a Sant Blai. Fins hui, sempre que ha pogut ha sigut portador del Sant, il·lusió que des d'ací et desitgem seguisques complint molts anys.

ENHORABONA SIXTO, VÍTOL AL PATRÓ SANT BLAI!

 
Elecció President 2015

Dimecres 11 de febrer de 2015, després de l'assemblea d'altes i baixes, es va celebrar l'assemblea extraordinària per a l'elecció de nou president.
No hi havia candidats, així és que es va produir una votació oberta entre totes les festeres i festeres amb dret a vot i a ser elegits
En la primera votació van exercir el seu dret de vot 77 fester (61'6%) . Atenent als Estatuts, es va procedir a una segona votació, resultant elegit Joaquín Carbonell Sirera , qui hauria de tenir el càrrec de president de la filà de Granaders per el període 2015-2019, en Joaquín Carbonell Sirera.
El dissabte 7 de març a les 20:30h i en segona convocatòria, es va celebrar una assemblea extraordinària en la que el soci Joaquín Carbonell Sirera va explicar als presents la incompatibilitat del càrrec de president de la filà i el de president de la Junta de Festes (càrrec que estava exercint).
Per tant, es va haver de realitzar un altre procés electoral, al que tampoc s'hi van presentar candidats.
Realitzades la primera i segona votació estatutàries, va resultar elegit com a President Josep Calatayud Beneyto, per al període 2015-2019
Dissabte 28 de març i en segona convocatòria es va celebrar l'assemblea extraordinària de l'Amarraet en la que es va presentar a la nova Junta Directiva que va quedar composada per:

President: Josep Calatayud Beneyto.
Vicepresidenta: Paqui Molina Gisbert.
Secretària: Mati Tortosa Beneyto.
Vicesecretària: Mabel Sanchis Carbonell.
Tresorer: Josep Belda Tortosa.
Representats de la J. de F.:

Angela Molina Botella
Inma Ferre Puerto.

Vocals: Begoña Perigüell Molina.
Blai Molina Peidro.
Antonio Ferre Francés.
David Molina Calatayud.
Blas Molina Molina.
Juan Vañó Candela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

p-12 new

 
Assemblea de "l'amarraet"
dimarts, 14 de juny de 2011 17:22

El passat 9 d'abril en l'assemblea ordinària de “l'amarraet” vam pendre possessió la nova junta de la filà, presidida per José Puerto Úbeda.

Des d'ací volem agrair a la filà, la confiança que ens han mostrat, així com a l'anterior junta per estos últims 8 anys de treball i dedicació a la filà.

Esperem comptar amb l'ajuda de tots vosaltres en la tasca que ens heu encomanat.

Esta és la composició de la nova junta:

PRESIDENT: José Puerto Úbeda
VICEPRESIDENT: Francisco Juan Cerdá Puig
SECRETARI: Joan Perigüell Sempere
TRESORER: Manuel Vañó Vañó
VICETRESORER: Fco. Javier Francés Perigüell
REPR. J. FESTES: Joaquín Carbonell Sirera
VOCAL J. FESTES: Francisco Marco Molina
VOCALS: Emilio Martínez Martínez (encarregat de maset
)
Manolita Beneyto Vañó (loteria i material)
Inmaculada Vañó Puerto (loteria i material)
Rafael Puerto Úbeda
Miguel Puerto Úbeda 

Aprofitem l'ocasió, per a donar l'enhorabona a la filà, per la participació en la processó de Divendres Sant, sent una de les més nombroses, amb prop de 50 persones. Vos deixem algunes fotos de l'acte.

 

 
Panellet 2011
diumenge, 27 de març de 2011 13:44

El proper diumenge 3 d'abril a la missa de 12 tindrà lloc el panellet dels Granaders. Després de la missa hi haurà picaeta al maset.

Dissabte 9 d'abril es cel.lebrarà l'assemblea de l'amarraet a les 20.30 hores on pendrà posessió la nova Junta Directiva presidida per José Puerto Úbeda, el.legit President a l'assemblea de l'aixabegó de 2011. Després sopar i desfilada del Panellet.

Ja està la llista de components de la Filà actualitzada a 06/02/2011

 
AVIS IMPORTANT
diumenge, 7 de març de 2010 19:38

A l'assemblea extraordinària de "l'amarraet i panellet" celebrada el dissabte 6 de març, es va incloure en l'orde del dia el punt 4 "Normalització llistat de festers".

En el llistat general de la Filà existien des de fa uns anys bots en a l'any d'alta d'alguns dels seus membres. Concretament afectava 11 festers el número del qual en la llista no es corresponia amb l'any en què estaven donats d'alta. Per este motiu es va incloure tal punt en l'orde del dia amb la finalitat d'ordenar definitivament la llista per estricte orde d'alta en la Filà. Es va passar a votació entre els assistents amb el resultat següent:

22 vots a favor del canvi

1 vot en contra

5 abstencions

Per tant el llistat general queda modificat atenent l'orde a la data d'alta en la filà i resultant afectada la numeració compresa entre els números 1 i 114. A partir de tal número no es produïx cap canvi.

En l'apartat llistat de festers es troba la llista actualitzada.

 
Festes 2010

Ja s'han acabat les festes de 2010 on hem cel.lebrat el 150 aniversari de la nostra Filà. Agraïm des-de aci la participació de tots els festers als diferents actes que s'han portat a terme per este motiu.

En breu actualitzarem les galeries de fotos.

(Fotos de www.mariano-bocairent.blogspot.com )

img_3878

img_4061

img_3882

 
Exposició de Fotos
dimarts, 9 de febrer de 2010 07:11
exposicio

L'exposició de fotos de la Filà va ser tot un èxit. Tant en la setmana en què va estar exposada en la sala Joan de Joanes com durant la setmana de festes en el maset, moltes van ser les persones que van acudir i disfrutar amb  eixes instantànies. Des d'ací reiterar novament el nostre agraïment a tots quants van aportar el material per a la mateixa.

 
Dia dels Conters

Diumenge 24, Ciri dels Granaders.

A partir de les 11 del matí començarà a repartirse la ratlla.

A les 12 tindrà lloc la missa del Ciri, després picaeta al maset.

A les 16 h. Assemblea dels "Conters"

A les 18 h. s'eixirà del maset per a la desfilada del Ciri.

 

 
Sondeig
dilluns, 21 de desembre de 2009 13:12

El diumenge 20 de desembre, dins de l'assemblea extraordinària de nadal, es va celebrar el sondeig entre els assistents respecte a la possibilitat de canviar de data les festes. El resultat va ser:

21 vots a favor del canvi de les festes

32 vots en contra

3 abstencions

 
<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 2